Ook op het Willem de Zwijger College werd de uitslag van het examen bekendgemaakt

08 juni 2020 door Hennie van der Zouw
Ook op het Willem de Zwijger College werd de uitslag van het examen bekendgemaakt

PAPENDRECHT - Donderdag 4 juni was het dan zover. Ook op het Willem de Zwijger College werd de officiële uitslag van het examen in dit bijzondere schooljaar bekendgemaakt.

Dit keer geen spanning over de vastgestelde N-termen rond de klok van 8 en geen dubbel check of de N-termen correct waren ingevoerd door het examensecretariaat. Ook niet de spannende bijeenkomst in de eerste pauze in de personeelsruimte, maar het personeel van de Willem trof elkaar in een virtuele personeelsruimte in de MEET.

Hier werden de mooie slagingspercentages live gedeeld.  Dat leerlingen niet zomaar tevreden zijn blijkt wel: er is een groot aantal dat zin heeft om met hogere cijfers te slagen. Ze pakken dan ook hun kans om het resultaat van een vak te verbeteren.

Examenkandidaten wisten toen al dat ze geslaagd waren, maar omdat het persoonlijke contact in de afgelopen tijd vooral via de digitale snelweg ging, werden ze deze keer persoonlijk aan huis door docenten gefeliciteerd en werd een mooie roos overhandigd.

Bijgaand een foto waarop Sacha van Dijk een roos ontvangt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.