Museum Dorpsbehoud Papendrecht langer gesloten

05 juni 2020 door Hennie van der Zouw
Museum Dorpsbehoud Papendrecht langer gesloten

PAPENDRECHT - De musea mogen onder bepaalde voorwaarden gelukkig weer open. Dit zullen veel mensen als prettig ervaren. Helaas is Museum Dorpsbehoud Papendrecht qua ruimte en indeling niet geschikt om aan deze voorwaarden te voldoen.

De afmetingen van de diverse ruimten en onze trap naar de eerste verdieping maken het onmogelijk 1,5 meter afstand te houden. Zodra de omstandigheden het toelaten zullen wij onze deuren graag weer openen.

Jammer is ook, dat hierdoor inkomsten uit de verkoop van (oud-) Papendrecht artikelen misgelopen worden. Op de website www.dorpsbehoudpapendrecht.nl vindt u het assortiment boeken. Ook miniatuur Ertepellers zijn nog steeds verkrijgbaar.

Degene die iets uit het assortiment wil kopen kan dit doen door te mailen naar contact@dorpsbehoudpapendrecht.nl. U kunt e.e.a. dan in overleg ophalen. We hopen u snel weer te zien in het museum.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.