De Rivierendriesprong hangt boete van miljoen euro boven het hoofd

22 maart 2013
De Rivierendriesprong hangt boete van miljoen euro boven het hoofd

PAPENDRECHT - Bouwstoffenhandel ‘De Rivierendriesprong’, op industrieterrein de Noordhoek, heeft een probleem. Volgens Justitie heeft het bedrijf enkele jaren puin vermalen, zonder de benodigde vergunningen.

Hiervoor heeft het bedrijf enkele jaren geleden al een forse, zij het voorwaardelijke boete gehad, maar Justitie wil nu ook de geschatte winst, die het bedrijf over deze íllegale’ puinvermalingen heeft verdmmiend, van het bedrijf vorderen.
 
Inmiddels heeft het bedrijf wel alle benodigde vergunningen, maar Justitie blijft het achtervolgen over de periode toen ‘De Rivierendriesprong’ nog niet over de benodigde vergunningen bezat.
 
Het betreft hier de periode van 2004, toen het bedrijf startte op de Noordhoek, tot ongeveer 2009. Over deze periode wil Justitie nog ongeveer 1 miljoen van het bedrijf vorderen.   
 
Foto van Pieter van den Berg
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.