Opnieuw eenzijdig ongeval op Burgemeester Keijzerweg

31 augustus 2012
Opnieuw eenzijdig ongeval op Burgemeester Keijzerweg

PAPENDRECHT - Op de Burgemeester Keijzerweg heeft vrijdagavond 31 augustus een eenzijdig ongeval plaats gevonden. Een automobilist komende vanuit Alblasserdam remde af voor een verhoging in de weg. Hij verloor daarbij de macht over het stuur en belandde met de voorkant van de auto in de vangrail.

Het voertuig raakte door de botsing fors beschadigd en werd weg getakeld; de bestuurder bleef ongedeerd. Ook afgelopen zondag gebeurde er op deze plaats een ongeval, hierbij kwam een bestuurder met zijn auto op zijn zijkant in de bosjes naast het fietspad tot stilstand. Afgelopen jaar zijn er meer eenzijdige ongelukken geweest op deze weg, zie links onder.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.