Eenzijdig ongeval op Burgemeester Keijzerweg

27 augustus 2012
Eenzijdig ongeval op Burgemeester Keijzerweg

PAPENDRECHT - Op de Burgemeester Keijzerweg heeft zondagmorgen 26 augustus een eenzijdig ongeval plaats gevonden. Een 38 jarige automobilist uit Alblasserdam raakte volgens de politie door een combinatie van regen, glad wegdek en de bult die ter plaatse in de weg zit, het grip op het asfalt kwijt. De auto kwam hierdoor op de andere rijbaan terecht en klapte op een lantaarnpaal, vervolgens gleed de auto de dijk af en kwam op zijn zijkant in de bosjes naast het fietspad tot stilstand.

De bestuurder is door ambulance personeel nagekeken en kwam er met wat hoofdpijn en een bult op zijn hoofd vrij goed vanaf. Een bergingsbedrijf heeft de auto uit de struiken getakeld en afgevoerd. Peter Stam van Alblasserdamsnieuws was zo behulpzaam om de automobilist een lift naar huis te geven.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.