Ongeval op de burgemeester Keijzerweg

25 mei 2012
Ongeval op de burgemeester Keijzerweg

PAPENDRECHT - Op donderdag 24 mei rond 19.15 uur heeft er een flinke botsing plaatsgevonden op de Burgemeester Keijzerweg ter hoogte van benzinestation Total.

Een zwarte auto reed van het tankstation de weg op, maar keek niet goed uit en werd in de zijkant aangereden door een groene auto met vijf jongemannen uit Dordrecht die kwam aanrijden en de zwarte auto niet meer konden ontwijken.

Er zijn geen gewonden gevallen, maar beide auto’s raakten behoorlijk beschadigd.

Foto: Pieter van den Berg

 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.