Horeca in Papendrecht weer geopend

01 juni 2020
Horeca in Papendrecht weer geopend

PAPENDRECHT - Op maandag 1 juni, klokslag 12.00 uur, mocht de horeca eindelijk weer opengaan.

Vanaf zondag 15 maart tot en met zondag 31 mei (11 weken lang) waren deze gesloten in verband met het coronavirus.

In Papendrecht zijn de meeste horeca ook open gegaan. Tussen 12:00 en 12:30 is uw redacteur langs verschillende terrassen gereden, om te kijken of er al flink gebruik van werd gemaakt.

Het bleek behoorlijk rustig te zijn. Bij Il Mercato en Bakker Bart waren nog geen gasten op de terrassen, bij Cookers vijf personen, bij Papecity zeven personen, bij Willaerts negen personen en bij De Erteller twee personen. Maar goed, dit zal ongewijfeld in de loop van de dag en de komende weekenden verder oplopen.

De gemeente Papendrecht had ook goed meegedacht en een versoepeld terrassenbeleid toegestaan.

Zo is op de foto boven te zien dat het terras van Willaerts een ruimer ruimer is opgezet dan gewoonlijk. En Papecity mocht zelf een paar tafels aan de overzijde van de Veerpromenade plaatsen, zie foto onder.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.