Aangehouden Papendrechter blijkt flamboyante zakenman Majd Yousif

28 mei 2020
Aangehouden Papendrechter blijkt flamboyante zakenman Majd Yousif

PAPENDRECHT - Zoals gisteren gemeld, is er gisteren een 50-jarige man en een 55-jarige vrouw uit Papendrecht aangehouden bij de grote politieactie in Alblasserdam, Papendrecht en Sliedrecht, om witwassen tegen te gaan.

Inmiddels blijkt dat de 50-jarige Papendrechter Majd Yousif de directeur is van het autoverhuurbedrijf Share'ngo. Hij staat bekend als een flamboyante zakenman, die vooral in het buitenland bekend is.

In de stad Livorno (noord-Italië) is de politieactie groot nieuws, aangezien Majd Yousif bezig is om de plaatselijke voetbalclub Livorno uit de serie B over te nemen voor twee miljoen euro. Mondeling was er een akkoord, maar de deal stond nog niet zwart-op-wit.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.