Kinderen van 8 tot en met 12 jaar welkom in buitenzwembad

28 mei 2020
Kinderen van 8 tot en met 12 jaar welkom in buitenzwembad

PAPENDRECHT - Vanaf heden kunnen kinderen van 8 tot en met 12 jaar, die in bezit zijn van minimaal een A-diploma, weer genieten van het buitenbad van sportcentrum Papendrecht. Hiertoe zijn speciale tijdsloten gereserveerd, zie onder.

Voor elk blok geldt voorlopig een maximum van 125 kinderen.
Reserveren is noodzakelijk en kan telefonisch via 078 - 3038900.

Maandag, dinsdag en donderdag van 14.45 - 17.15 uur
woensdag en vrijdag van 13.00 - 17.15 uur.
Zaterdag en zondag van 13.45 - 17.00 uur.
Op maandag 1 juni (2e Pinksterdag) gelden de zondagse openingstijden.

Zwembad in fases open
In overeenstemming met de zogenaamde interventieladder, gaat Sportcentrum Papendrecht in fases open. Elke fase wordt zorgvuldig geëvalueerd, waarna indien toegestaan een nieuwe fase ingezet kan worden. Uiteraard worden te allen tijde de geldende RIVM-voorschriften en het protocol Veilig Zwemmen gevolgd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.