Jonge DJ uit Papendrecht blijft actief bezig tijdens coronacrisis

27 mei 2020 door Hennie van der Zouw
Jonge DJ uit Papendrecht blijft actief bezig tijdens coronacrisis

PAPENDRECHT - DJ T- Style zendt een speciale live set uit voor de jongeren in Papendrecht en omstreken. Alle discotheken zijn nog steeds gesloten en ook de festivals gaan niet door maar op deze manier hoopt hij dat jongeren toch nog het uitgaansgevoel kunnen ervaren.

DJ T-Style (Tom Knipscheer) is een DJ uit Papendrecht die op vroege leeftijd is begonnen met DJ lessen bij Suppord Papendrecht, voorheen Interval Papendrecht. Hij had voor de corona crisis wekelijke shows maar ook hij ervaart nu de gevolgen van de coronacrisis.

Na contact met de jongerenwerkers van Suppord kwam hij op het idee om een liveset op te nemen op een unieke locatie in Papendrecht. De keuze viel hierbij op het buitenzwembad, een perfecte locatie om een zomerse set te draaien. Deze set is de eerste van een reeks. Om bezig te blijven blijft die op zoek naar nieuwe locaties. Dit doet hij in samenwerking met productie- en verhuurbedrijf Sascha Lights Sound and DJ, die het nu ook minder druk hebben.

Binnenkort zullen er nog meer livesets volgen op zijn Social Media kanalen. De set is geheel gratis te beluisteren en vanaf 27 mei via www.facebook.com/tstyledj te bekijken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.