Uitreiking boek 'Papendrecht tijdens de Tweede Wereldoorlog' in klein comité

26 mei 2020 door Hennie van der Zouw
Uitreiking boek 'Papendrecht tijdens de Tweede Wereldoorlog' in klein comité

PAPENDRECHT - In klein comité is vandaag het boek "Papendrecht tijdens de Tweede Wereldoorlog" uitgereikt. De eerste exemplaren gingen naar de voorzitter van het 4 mei comité Wim de Leur, kleinzoon van de auteur Giovanni en zoon van verzetsstrijder Korteland, Kees Korteland. Vanwege de corona maatregelen kon er geen uitgebreide uitreiking plaatsvinden.....

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.