Stap voor stap uitbreiding en verbetering ondergronds containers bij winkelcentra

19 mei 2020 door Hennie van der Zouw
Stap voor stap uitbreiding en verbetering ondergronds containers bij winkelcentra

PAPENDRECHT -  Een paar weken geleden zijn bij winkelcentrum Westpolder twee PBD-containers (voor plastic, blik en drankkartons) met verbeterde inworpopening geplaatst. Stap voor stap uitbreiding en verbetering ondergronds containers bij winkelcentra. Rond Pinksteren worden ook de PBD-containers op het parkeerterrein De Overtoom aangepast.

Later in het jaar volgen steeds meer verbeteringen voor de diverse afvalstromen. Zo wil de gemeente het gebruiksgemak bij het scheiden van herbruikbaar afval verbeteren en overlast voor omwonenden beperken. Door de lange levertijd van nieuwe containers, gebeurt dit helaas later dan gepland.

Wethouder Arno Jansen: “We zien regelmatig zakken en dozen naast de containers staan. Wat blijkt dan? De containers zijn (nog) lang niet vol, maar mensen vinden de opening lastig. Dat is natuurlijk jammer, dus daar gaan we verandering in brengen!”

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.