De eerste versie van de Kinderdisco online was een succes

19 mei 2020 door Hennie van der Zouw
De eerste versie van de Kinderdisco online was een succes

PAPENDRECHT - Suppord Papendrecht meldt: Yesssssssss. De eerste versie van de Kinderdisco online op 1 mei 2020 was een succes.

Daarom doen we er gewoon nog 1. Zet hem alvast in de agenda's; VRIJDAG 5 JUNI 2020 van 19.00 tot 21.00 uur. Met weer elk half uur een quiz met leuke prijzen (kadoo-bonnen Intertoys)............deel de poster met je vriendjes en vriendinnetjes........vertel het iedereen.....kortom zorg dat alle kids uit Papendrecht het weten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.