Sloop voormalige snackbar De Smulhoek van start

16 mei 2020
Sloop voormalige snackbar De Smulhoek van start

PAPENDRECHT - Op zaterdag 16 mei is eindelijk een start gemaakt met de sloop van de voormalige snackbar De Smulhoek aan de Douwes Dekkerlaan.

Dit kleine pand stond al jaren leeg en stond nog moederziel alleen overeind en was behoorlijk verpauperd. Er was een hek omheen gezet om vandalen op een afstand te houden.

Vroeger stond de snackbar tussen sporthal De Laaght en Sauna Papendrecht, maar deze gebouwen zijn inmiddels gesloopt. Het terrein waarop deze gebouwen stonden krijgt binnenkort een nieuwe bestemming en is het de gemeenteraad die hiervoor plannen gaat uitwerken.


Het terrein gezien vanaf de Rembrandtlaan

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.