Sloop voormalig Sauna Papendrecht van start

13 februari 2020
Sloop voormalig Sauna Papendrecht van start

PAPENDRECHT - De sloop van het leegstaande pand van voormalig Sauna Papendrecht aan de Douwes Dekkerlaan is op woensdag 12 februari 2020 van start gegaan.

Het pand is sinds 1 november 2018 gesloten. Eind augustus 2019 had de gemeente Papendrecht het pand gekocht, omdat dit pand op een stuk terrein staat, wat in de toekomst voor nieuwbouw voor maatschappelijke doeleinden gebruikt kan worden.

Een van de mogelijkheden die wordt bekeken, is of hier nieuwbouw voor een Voorgezet Onderwijs school gerealiseerd kan worden. Deze week wordt hierover door de gemeenteraad in een besloten agendapunt over vergaderd.


Aan de rechterkant is nog een stukje te zien van het gebouw van Fitvision/Fysio Papendrecht.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.