Laatste muren van sporthal de Laaght neergehaald

17 februari 2015
Laatste muren van sporthal de Laaght neergehaald

PAPENDRECHT - Maandag 19 januari 2015 is er gestart met de sloop van sporthal De Laaght. De sporthal was erg gedateerd en voldeed niet meer aan alle veiligheid- en sporttechnische eisen.

Maandag 16 februari 2015 is de aannemer begonnen met het neerhalen van het laatste stukje muur van het gebouw. Hierna zal het terrein worden opgeruimd. Omdat er nog geen bestemming voor het terrein is zal komt er voorlopig een grasveld voor terug komen.

Foto: Pieter van den Berg.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.