Sloop sporthal De Laaght van start

19 januari 2015
Sloop sporthal De Laaght van start

PAPENDRECHT - Maandag 19 januari is er gestart met de sloop van sporthal De Laaght. De sporthal is erg gedateerd en voldoet niet meer aan alle veiligheid- en sporttechnische eisen.

De gemeente zou hoge renovatiekosten moeten maken, om het gebouw weer toekomstwaarde te geven. Daarnaast is met de opening van het nieuwe Sportcentrum Papendrecht de bestaansreden van de sporthal komen te vervallen.

Na de sloopwerkzaamheden wordt het terrein geëgaliseerd en de grond ingezaaid met gras. De werkzaamheden duren zo’n 5 à 6 weken. Er zijn nog geen concrete plannen voor verdere ontwikkeling van het gebied.

Foto's: Pieter van den Berg.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.