Bij Bosshardt viert 10-jarig bestaan

30 april 2020
Bij Bosshardt viert 10-jarig bestaan

PAPENDRECHT - Aankomende week bestaat Bij Bosshardt Papendrecht aan de Staringlaan 10 jaar. Dat had Bij Bosshardt graag op woensdag 6 mei met iedereen willen vieren, maar dat jubileumfeest gaat vanwege de coronacrisis helaas niet door.

Toch worden alle kinderen van Bij Bosshardt uitgenodigd om die dag tussen 10.00 en 16.00 uur een cadeautje uit te komen zoeken, om zo toch de dag nog een beetje te vieren.

Er staat een tafel voor hen klaar waar ze zelf naar toe kunnen en men geen volwassen mensen tegen komt, zodat iedereen gezond blijft.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.