Bij Bosshardt verrast kwetsbare gezinnen met boodschappenpakket

16 april 2020

PAPENDRECHT - Halverwege maart heeft het Oranjefonds de landelijke viering van NLDoet afgelast wegens de Coronacrisis. Een telefoontje naar de stichting vertelde de vrijwilligers van Bij Bosshardt dat ze de eerder gekregen financiële bijdrage ook op een andere manier mochten inzetten voor de bezoekers.
Op woensdag 15 april zijn hier boodschappenpakketten mee gemaakt en zijn deze uitgedeeld in Papendrecht.

Voor de kinderen uit de gezinnen zat daar een cadeautje bij, mogelijk gemaakt door de sponsoring uit het crisisfonds voor kwetsbare kinderen. Dit is een initiatief wat is samengesteld wegens de Coronacrisis en bestaat uit StichtingKinderpostzegels, AugeoFoundation en StichtingHetVergetenKind.

"Dank alle betrokken organisaties voor hun financiële steun, zonder jullie hadden we de glimlach niet op de gezichten gezien van de verraste bezoekers en kids!"

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.