Glenn Eilbracht viert duizendste abonnee op zijn youtube kanaal

04 april 2018
Glenn Eilbracht viert duizendste abonnee op zijn youtube kanaal

PAPENDRECHT - “Het voelt voor mij heel magisch, want ik had nooit gedacht dit te bereiken!”, zegt de eigenzinnige vlogger Glenn Eilbracht enthousiast. Op zijn youtube kanaal Glennster plaatst hij nu alweer bijna 2 jaar elke week een nieuwe vlog en kreeg de afgelopen week zijn duizendste abonnee. Dit vierde hij met een winactie met speciale prijzen.

“Ik ben begonnen met vloggen, omdat ik vroeger al bezig was met het maken van video's”, vertelt Glenn. “Nu, jaren later, ben ik erachter gekomen dat dit is wat mij gelukkig maakt. Ik wilde er vorig jaar bijna mee stoppen, omdat ik een tijdje even niet goed in mijn vel zat. Maar toen dacht ik: waarom zou ik stoppen met iets wat je gelukkig maakt?”

“Ik vind elke video vlog wel iets speciaals hebben: de samenwerkingen, de liefde die ik krijg van mensen die kijken. Maar een bijzonder moment was toch ook wel de lhomo lancering van Linda de Mol met Douwe Bob. Dat maakte veel indruk op me. Ik sta ook 100% achter de boodschap van de Lhomo!”

leermoment
Glenn is nog lang niet uitgekeken op het maken van video’s en blijft ook bijleren. “Elke opname is een leermoment”, vertelt hij. “Zo ontdek je wat jouw kijkers interessant en leuk vinden. Zelfs toen ik mijn eerste haatreactie kreeg, dacht ik: nu hoor ik er helemaal bij, want van haat of kritiek, waar ik ver boven sta, word ik alleen maar sterker. Alhoewel ik van opbouwende kritiek heel erg veel leer en het zeker opslaat in mijn geheugen.”

“Ik hoop met mijn youtube kanaal veel kijkers te bereiken, die zich willen abonneren als ze kijken en een lach op hun gezicht krijgen”, glundert Glenn. “Maar mijn droom is een eigen online programma met de mooiste mensen er in als gast. Met mooi bedoel ik mensen die een inspirerend verhaal of boodschap hebben.”

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.