Papendrechter Glenn Eilbracht maakt indrukwekkende vlog tegen pesten, in kader van week tegen pesten

19 september 2017
Papendrechter Glenn Eilbracht maakt indrukwekkende vlog tegen pesten, in kader van week tegen pesten

PAPENDRECHT - “Pesten is iemand kapot maken, iemand buiten sluiten.” De Papendrechtse vlogger Glennster (Glenn Eilbracht) windt er geen doekjes om als het om pesten gaat. Hij heeft in het kader van de week tegen pesten, van 18 tot met 22 september, speciaal een vlog gemaakt over dit item.

Glenn weet waarover hij praat, hij is vroeger zelf gepest en had zodoende een moeilijke jeugd. Dat hoofdstuk heeft hij inmiddels afgesloten, zegt hij in een interview met stichting opvoeden.nl. Glenn vond steun op een website over pesten, die hijzelf oprichtte en waar hij zijn ervaringen kon delen. Maar het beste is volgens hem een vertrouwenspersoon op te zoeken. Glenn is ambassadeur voor de stichting Aandacht voor Pesten.

Onder de naam Glennster maakt Glenn Eilbracht elke week een vlog, oftewel een soort dagboek op internet, bestaande uit videobeelden. Dat doet hij nu ruim een jaar. Het kanaal van Glennster is hier te vinden: www.youtube.com/Glennster. Zie ook zijn artikel over pesten:  https://stichtingopvoeden.nl/nieuws/glenneilbracht/

“Stop! alsjeblieft met pesten.” Zo eindigt het indrukwekkende betoog van de vlogger. Hier zijn filmpje tegen pesten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.