Kindcentrum Oranje-Nassau klaar voor herstart lessen op school

08 mei 2020
Kindcentrum Oranje-Nassau klaar voor herstart lessen op school

PAPENDRECHT - De afgelopen week is de Oranje Nassauschool in orde gebracht voor het verantwoord starten.

Alle adviezen worden in acht genomen, alle regels goed doorgenomen, alle zaken goed georganiseerd. Ouders en kinderen krijgen nog extra instructie en zo hopen ze aanstaande maandag op een goede en veilige manier weer open te gaan.

Op de foto is te zien dat er op een creatieve manier anderhalve meter afstand wordt gehouden, door kasten tussen de bureaus te plaatsen. Op deze wijze kan het hele lokaal gebruikt worden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.