Scouting Papendrecht opent deuren voor kinderen

07 mei 2020 door Hennie van der Zouw
Scouting Papendrecht opent deuren voor kinderen

PAPENDRECHT - In het weekend van 8 mei gaat Scouting van Brederode weer open voor haar eigen jeugdleden én voor andere kinderen in Papendrecht! Als je 6,5 jaar of ouder bent kun je voorlopig gratis met ons mee komen doen. Je hoeft je alleen even aan te melden via info@scoutingpapendrecht.nl, waarbij je je naam, leeftijd en telefoonnummer doorgeeft.

Als er heel veel aanmeldingen zijn, kunnen we helaas niet iedereen tegelijkertijd uitnodigen. We nemen dan via de mail contact met je op.

Elke leeftijdscategorie heeft op een vaste tijd "opkomst":
Kinderen van 6,5 tot 9 jaar op zaterdagochtend van 9:00-11:00u.
Kinderen van 9 tot 11 jaar op zaterdagmiddag van 12:00-14:00u.
Vanaf 11 tot 18 jaar is de opkomst om de week op vrijdagavond van 19:00-21:00u.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.