Waarschuwing corona babbeltruc

19 maart 2020
Waarschuwing corona babbeltruc

PAPENDRECHT - Waarschuwing corona babbeltruc Let op, wij krijgen zojuist rechtstreeks van de politie Papendrecht deze waarschuwing. Gisterenavond zijn er bij de politie meerdere meldingen binnengekomen van inwoners in Papendrecht die zogenaamde 'medewerkers van de GGD' aan de deur hebben gehad in verband met een corona-onderzoek. Dit zijn criminelen die bij voornamelijk oudere mensen binnen proberen te komen om ze vervolgens te bestelen.

De politie benadrukt: Er is momenteel geen enkele instantie bezig met een onderzoek aan huis voor corona. Mensen die op dit moment onverwachts bij u aan de deur komen en zich voordoen als zorgmedewerkers hebben foute bedoelingen en proberen misbruik te maken van de coronacrisis. Dit is een babbeltruc!

Waarschuw ouderen in uw omgeving hier ook voor!! Komen ze bij u aan de deur? Bel dan direct 112 zodat de politie deze criminelen kan aanhouden. Is het niet meer heterdaad en acuut, bel dan 0900-8844.

NIET reageren op dit bericht! Vragen en discussie kunt u kwijt via onze Facebookpagina of via een direct bericht naar een van onze beheerders. Om teveel berichten in de WhatsApp-groep te voorkomen.

Veilig Papendrecht

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.