Verdachte voor gepleegde babbeltrucs aangehouden

18 juli 2019
Verdachte voor gepleegde babbeltrucs aangehouden

PAPENDRECHT - Op maandag 15 juli 2019 werd door een alerte getuige naar de politie gebeld. Deze getuige had een man gezien in de flats, aan de Constantijn Huygenslaan, die voldeed aan het signalement van de dader van mogelijk meerdere reeds gepleegde babbeltrucs in de afgelopen periode.

Toen de 38-jarige verdachte uit Amsterdam doorhad dat hij gezien was, liep hij terug naar zijn auto en reed weg. De getuige liet het hier echter niet bij zitten en volgde de man totdat deze de N3 op reed. Ondertussen had de getuige reeds de politie gebeld en waren collega’s van ons aanrijdend. Waar de Papendrechtse brug soms zorgt voor irritaties omdat hij open staat bleek dit nu het geluk te zijn. De verdachte stond voor de brug te wachten.

Collega’s van het basisteam van de politie moesten snel schakelen aangezien zij met spoed naar een medisch noodgeval moesten. Collega’s riepen vlug een eenheid van de politie Drechtsteden-Binnen, uit Dordrecht, ter plaatse die aan de andere kant van de brug wachten onze verdachte stond op te wachten. Zij zagen vervolgens de verdachte voorbij rijden en konden hem aanhouden. De verdachte werd ingesloten op het politiebureau in Dordrecht.

Vandaag, donderdag 18 juli 2019, heeft wijkagent Wim de alerte getuige bezocht om hem te bedanken met een mooie bos bloemen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.