Babbeltruc in Papendrecht

06 augustus 2015
Babbeltruc in Papendrecht

PAPENDRECHT - Woensdagavond is er bij de politie Papendrecht een melding binnen gekomen over een babbeltruc.

Een man maakte zich ongerust nadat hij een pakketje had aangenomen terwijl hij niets besteld had. De man was bang voor gevolgen en wist zich geen raad met het onbekende pakketje.

De politie adviseert om als u geen pakketje verwacht niets aan te nemen. Overigens is het ook zo dat u nooit aan de deur iets hoeft te betalen bij bezorging van een pakketje, tenzij u hier zelf afspraken over heeft gemaakt.

Eerder dit jaar heeft de Politie Papendrecht op de veiligheidsavonden ook voorlichting over babbeltrucs gegeven.

Foto: Pieter van den Berg.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.