87 jarige slachtoffer van babbeltruc

13 augustus 2014

PAPENDRECHT - Een mevrouw van 87 jaar werd dinsdag 12 augustus slachtoffer van een babbeltruc. Een blonde jonge dame belde met een smoes bij het slachtoffer in de Constantijn Huygenslaan aan en vertelde dat ze kwam praten over een zorgplan. Toen de jonge dame eenmaal in de woonkamer van het slachtoffer was ging haar telefoon meerdere malen over, maar daar reageerde de oplichtster niet op.

De bewoonster hoorde op dat moment gerommel in de gang, toen ze ging kijken maakte de blonde mevrouw zich uit de voeten en zag de bewoonster dat de deur van haar slaapkamerkast open stond. Naast diverse sieraden mist het slachtoffer ook een geldbedrag van € 400.-
 
De politie raadt mensen altijd aan heel terughoudend te zijn bij het te woord staan van vreemden aan de deur en het verrichten van betalingen. Dat geldt ook voor mensen die zich op zich netjes gedragen en netjes gekleed zijn. Het is niet onbeleefd om om een legitimatie te vragen en bij twijfel níet op voorstellen in te gaan. Wie het niet vertrouwt, mag ook gerust de politie bellen.
 
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.