Babbeltruc in de Anjerstraat

04 december 2012
Babbeltruc in de Anjerstraat

PAPENDRECHT - In de Anjerstraat in Papendrecht heeft maandagochtend 3 december een babbeltruc plaats gevonden. De Politie heeft nog niet bekend gemaakt wat er zich precies heeft afgespeeld. Wel is er direct een burgernet melding uit gedaan, om de dader te kunnen achterhalen.

Na de poging tot diefstal rende maandag een blanke man weg. Hij is ongeveer 1,85 meter lang, ongeveer 45 jaar en hij droeg een bruine leren jas, met rode suède schoenen.
 
Mensen die meer weten of iets gezien hebben kunnen de politie bellen via 0900-8844.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.