Vrouw (77) Slachtoffer van babbeltruc

22 mei 2008

PAPENDRECHT – Een 77-jarige vrouw uit Papendrecht is donderdag 22 mei rond de klok van 13.20/13.30 uur slachtoffer geworden van diefstal middels een babbeltruc. Er kwam een onbekende man bij haar aan de deur  in de Constantijn Huijgenslaan. Hij babbelde er op los dat hij met verkeerde benzine had getankt waardoor hij nu met zijn auto was gestrand. De man vroeg of hij binnen even mocht bellen. De dame liet de man binnen maar eenmaal in huis vroeg de man om wat te drinken. Op dat moment zag hij kans om een portemonnee met inhoud uit een lade weg te nemen. Na ‘gebeld’ te hebben, vertrok hij weer. ’s Middags bij het boodschappen doen, ontdekte de vrouw dat haar portemonnee weg was. Ze deed direct aangifte.
Het signalement van de dief is als volgt: blanke man, circa 30 jaar, tenger postuur, donker haar, 1.70/1.75m lang. Hij droeg die dag een zwarte broek en een wit shirt.  De man sprak Nederlands met een buitenlands accent.
Indien iemand deze man heeft gezien of ook slachtoffer is geworden van deze babbeltruc dan wordt men verzocht dit te melden bij de politie via 0900-8844 (lokaal tarief)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.