Steungezinnen gezocht door Buurtgezinnen

06 mei 2020 door Hennie van der Zouw
Steungezinnen gezocht door Buurtgezinnen

PAPENDRECHT - Buurtgezinnen zoekt ondanks de corona crisis naar steungezinnen. Sinds 2017 is Buurtgezinnen actief in Papendrecht. Er lopen al meerdere succesvolle matches. Buurtgezinnen gaat terug naar het oude concept van opvoeden doen we samen.

Soms stapelen problemen zich in gezinnen op en kan opvoeden zwaar worden. Buurtgezinnen zoekt voor die gezinnen een steungezin. Een kind uit een gezin wat het zwaarder heeft kan op die manier even een paar uur worden opgevangen. Zo hebben de ouders even wat lucht en ontlasting. Soms ontstaan er ook vriendschappen tussen de gezinnen.

De match en de klik tussen gezinnen is belangrijk, hier kijkt Buurtgezinnen goed naar en we laten ouders hierin meedenken. Doordat de vraag om steun in Papendrecht steeds vaker wordt gesteld zoekt de coördinator van Buurtgezinnen naar nieuwe enthousiaste steungezinnen.

Wat zoeken we? Enthousiaste, liefdevolle gezinnen die graag wat voor een kind willen betekenen. De dagen en tijden worden in overleg bepaald, maar u kunt denken aan een 2 dagdelen in maand, een kind opvangen in uw eigen gezin.

Vrijblijvend kennismaken of uw vragen stellen kan ook! Meer weten? Kijk op Buurtgezinnen.nl of volg ons op facebook! Coördinator in Papendrecht is Judith Lorier; tel: 06 57642718 of via judith@buurtgezinnen.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.