Excelsior houdt bevrijdingsconcert bij muzikanten thuis

06 mei 2020 door Hennie van der Zouw
Excelsior houdt bevrijdingsconcert bij muzikanten thuis

PAPENDRECHT - Op 5 mei, Bevrijdingsdag, had muziekvereniging Excelsior  een groots concert gepland, maar helaas gooide corona roet in het eten.
 
Maar de leden lieten het daar niet bij zitten, ze melden: "Vanuit huis hebben we toch wat voor jullie opgenomen. “Iedereen is van de wereld”. Dat leek ons wel toepasselijk op 5 mei. En… “Ik hef het glas op jouw gezondheid, want jij staat niet alleen” leek ons ook wel mooi aansluiten bij deze rare tijd. We hopen op deze manier toch een beetje bij te dragen aan Bevrijdingsdag".

Bekijk hieronder een stukje van dit bijzondere concert:

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.