Ladies’ Circle wisselt van bestuur en blikt terug op een succesvol jaar

04 mei 2020 door Hennie van der Zouw
Ladies’ Circle wisselt van bestuur en blikt terug op een succesvol jaar

ALBLASSERWAARD – Woensdag 8 april heeft de online bestuurswissel van Stichting Ladies’ Circle Alblasserwaard plaatsgevonden. Drie enthousiaste Ladies nemen plaats in het bestuur en zijn van plan om er weer een mooi jaar van te maken.

Connie van E. presenteerde zich als de nieuwe voorzitter. Samen met Mariska Smit (Secretaris) en Erica Pellikaan (Penningmeester) vormen zij het nieuwe bestuur van 2020-2021. Het thema van dit jaar is ‘Don’t stop me now!’. Onder dit thema gaan de Ladies komend jaar weer mooie serviceprojecten organiseren. De opbrengst hiervan wordt aan verschillende goede doelen geschonken.

Ook wordt er aandacht besteed aan de onderlinge vriendschap binnen de Circle door het organiseren van leuke uitjes zoals een weekend weg of een familiedag. Het bestuur van Ladies’ Circle Alblasserwaard wisselt ieder jaar in april. Momenteel bestaat de serviceclub uit 16 leden. Het afgelopen jaar is voor de Ladies een succesvol jaar geweest. In totaal mochten zij €4650,- euro naar diverse goede doelen overmaken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.