Ladies’ Circle haalt 2.900 euro op voor stichting Neurofribomatose

09 december 2019
Ladies’ Circle haalt 2.900 euro op voor stichting Neurofribomatose

ALBLASSERWAARD - Ladies' Circle 35 verkocht dit najaar smaakvolle producten die passen bij de feestmaand december: wijn en chocoladeletters. Hiervoor werkten de ladies samen met Wijnhuis De Paap (Papendrecht) en ’t Kaasmes (Alblasserdam). De verkoopactie heeft in totaal 2.900 euro opgeleverd. Dit bedrag gaat naar Stichting Neurofibromatose (NF). In Nederland zijn er zo'n 5.000 mensen met deze huid- en zenuwziekte waar nu nog geen genezing voor bestaat. De Stichting NF zet zich in voor onderzoek naar de ziekte.

Eveline Stam-Snaathorst (bestuurslid LC35 Alblasserwaard): “We vinden het fantastisch dat zo veel mensen en bedrijven onze actie hebben gesteund. Heel hartelijk bedankt!"

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.