Ladies’ Circle Alblasserwaard houdt verkoopactie wijn en chocola voor het goede doel

08 november 2019
Ladies’ Circle Alblasserwaard houdt verkoopactie wijn en chocola voor het goede doel

ALBLASSERWAARD - Ladies’ Circle Alblasserwaard verkoopt dit jaar weer mooie kwaliteitsproducten van lokale ondernemers. De opbrengsten gaan naar Stichting Neurofibromatose. Dit jaar werken de ladies samen met Wijnhuis De Paap (Papendrecht) en ’t Kaasmes (Alblasserdam).

In samenwerking met Wijnhuis De Paap verkoopt Ladies’ Circle Alblasserwaard verschillende soorten wijnpakketten die erg geschikt zijn om te geven (of te krijgen) in de feestmaand december. Zo is er een wijnpakket te koop met worst en een Graafstroom kaas uit eigen regio. Sjaak Wols (‘t Kaasmes Alblasserdam) levert prachtige chocoladeletters van het merk Tosca. De letter is te bestellen in de smaken: melk, wit of puur.

Waar gaat de opbrengst naartoe?
De opbrengst van deze verkoopactie gaat naar Stichting Neurofibromatose. In Nederland zijn er zo'n 5.000 mensen met deze huid- en zenuwziekte waar nu nog geen genezing voor bestaat. De Stichting NF zet zich in voor onderzoek naar de ziekte.

Eveline Stam-Snaathorst (bestuurslid LC35): “Vorig jaar hield LC35 een soortgelijke verkoopactie en mochten we een opbrengst van 2.200 euro noteren voor Stichting NF. Dat bedrag hopen we dit jaar te kunnen overtreffen.”

Webwinkel
Bestellingen kunnen eenvoudig via de webwinkel van Ladies' Circle Alblasserwaard worden geplaatst (https://lc35.ladiescircle.nl/actie/).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.