Ladies’ Circle haalt 600 euro op voor KNRM Dordrecht

23 september 2019
Ladies’ Circle haalt 600 euro op voor KNRM Dordrecht

ALBLASSERWAARD / DORDRECHT - Stichting Ladies’ Circle Alblasserwaard heeft tijdens het Havenfestival in Alblasserdam een succesvolle actie gehouden voor de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) in Dordrecht. Met de hulp van de Little Ladies werd er met verschillende activiteiten in totaal 600 euro opgehaald.

Dit bedrag werd onder andere verdiend met schminken, Ibiza veertjes inzetten en een grabbelton. Maar ook is er geld opgehaald met het verkopen van producten van de KNRM zelf.Voor de kinderen werd een kleurwedstrijd georganiseerd.

Ladies’ Circle Alblasserwaard zet zich in voor verschillende goede doelen. Dit keer werd besloten om aandacht te vragen voor de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) in Dordrecht. De KNRM is een vrijwilligersorganisatie die hulp verleent aan in nood verkerende mensen en schepen langs de Nederlandse kust en op grote binnenwateren. De Ladies zijn blij dat ze met deze actie een mooi bedrag hebben opgehaald voor dit goede doel.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.