Ladies’ Circle viert familiedag en installeert Little Ladies

01 juli 2019
Ladies’ Circle viert familiedag en installeert Little Ladies

ALBLASSERWAARD - De Ladies van Stichting Ladies’ Circle Alblasserwaard hebben zondag 23 juni hun jaarlijkse familiedag gehouden. Dit hebben zij gedaan met een heerlijke zomerse picknick. Een hele gezellige dag voor de Ladies en hun gezinnen, maar naast al deze gezelligheid stond er nog iets speciaals op de planning.

Vorig jaar stonden de Ladies van LC35 Alblasserwaard met een kraam op het Alblasserdamse Havenfestival om geld op te halen voor het Ouderenfonds. De dochters van de Ladies vonden het toen ontzettend leuk om te helpen en daar ontstond het idee om de Little Ladies op te richten. Tijdens de familiedag is een symbolische installatie gehouden en werden de 11 kleine Ladies geïnstalleerd. Ze werden verrast met een eigen logo en getrakteerd op een glaasje kinderchampagne.

Op jonge leeftijd tonen deze meiden al veel interesse in wat hun moeders ondernemen en ze volgen graag het goede voorbeeld. De Little Ladies zullen komend Havenfestival ook weer hun handen uit de mouwen gaan steken en ook zullen er andere activiteiten gepland worden waarbij de meiden kunnen helpen.

Na de succesvolle Beer, Bubbles en Bingo van afgelopen maart is het even rustig bij de Ladies en maken zijn zich klaar voor een mooie zomer met hun gezinnen. Na de zomervakantie gaan ze weer flink aan de slag met het Havenfestival op 21 september en ook gaan ze komend najaar weer een productverkoopactie opzetten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.