Indrukwekkende dodenherdenking

05 mei 2018
Indrukwekkende dodenherdenking

PAPENDRECHT - Op vrijdag 4 mei wordt tijdens de dodenherdenking na de traditionele stille tocht van het Joods Monument naar de Grote Kerk aan de dijk, op indrukwekkende wijze stilgestaan bij alle mannen en vrouwen die in de Tweede Wereldoorlog en de jaren daarna hun leven hebben gegeven voor ons land.

Uit Canada waren drie eregasten aanwezig, namelijk de dochter, kleindochter en achterkleindochter van de Engelse vlieger Edward John Line, die op 21 juli 1944 in Papendrecht om het leven kwam met zijn bommenwerper Lancaster Popeye.

Ook het Rode Kruis was aanwezig, zoals op de foto is te zien.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.