Terugblik jaarlijkse dodenherdenking

05 mei 2016

PAPENDRECHT -  Op woensdag 4 mei werd de jaarlijkse dodenherdenking gehouden. Na een indrukwekkende herdenkingsdienst, die gehouden werd in de Grote Kerk, liepen vele Papendrechters met de optocht mee naar de begraafplaats.

Bij het herdenkingsmonument legde burgemeester De Bruin (zijn laatste keer) en Wim de Leur als voorzitter van het Oranjecomité een krans namens de Gemeente Papendrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.