Nieuw in Papendrecht: Kapper Fred

28 september 2019
Nieuw in Papendrecht: Kapper Fred

PAPENDRECHT - Onlangs is aan de Vrijheer van Eslaan 4, naast de Anne Frankschool, Kapper Fred van start gegaan.
Fred Schoonewelle heeft al bijna 35 jaar ervaring in het kappersvak, waarvan 26 jaar als saloneigenaar. Daarnaast heeft hij de afgelopen jaren veel trainingen en opleidingen in salons door heel Nederland verzorgd.
                                         
Fred vertelt enthousiast: “Na mijn verhuizing naar Papendrecht en de sluiting van mijn salon in Zwartsluis, begon het weer te kriebelen en vandaar dat ik naast mijn werkzaamheden voor verschillende kappersmerken, nu ook een kleine maar gezellige salon aan huis heb geopend”.

NYCE cosmetics
Fred werkt in de salon met de producten van NYCE cosmetics.

Fred legt uit: “Ik heb voor dit Italiaanse merk gekozen omdat de producten van Nyce zijn gemaakt met liefde voor huid, haar en milieu. Alle producten vrij van parabenen, ammonia, toegevoegde zouten en siliconen. De verpakkingen zijn recyclebaar.

Ik gebruik verschillende kleurlijnen van NYCE, waarvan de olie kleuring zelfs amonia-vrij is en deels ook zonder PPD. Hierdoor zijn ze ook voor mensen met een allergie geschikt”.

Onze redacteur heeft de proef op de som genomen en een knipbeurt ondergaan. En het mag gezegd: Fred heeft verstand van zaken en neemt uitgebreid de tijd voor het haren wassen en de knipbeurt. Ook het epileren van de wenkbouwen wordt niet vergeten.

Voor meer informatie, zie www.kapperfred.nl en maak online een afspraak. En bellen kan natuurlijk ook altijd: tel. 078 - 843 8484.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.