De bal rolt weer bij VV Drechtstreek

01 mei 2020
De bal rolt weer bij VV Drechtstreek

PAPENDRECHT - Ook VV Drechtsreek is weer van start gegaan met de trainingen voor kinderen en jongeren.

Woensdagmiddag 29 april was het de eer aan de allerjongsten van de club, de voetbalschool en de JO-8, om de voetbalschoenen als eerste aan te kunnen trekken en het veld weer op te gaan, onder leiding van de jeugdcoördinatoren Arnaut en Sandra daarbij ondersteund door diverse jeugdige trainers.
In de avond konden ook de JO17 en JO19-1 weer aan de bak.

Het was nog wel even wennen nu de Corona 'spelregels' gelden, maar met de - door het Facility team aangebrachte - bewegwijzering en de inzet van 'verkeer regelende' Corona-coördinatoren liep het allemaal gesmeerd. Ouders en jeugd hielden zich netjes aan de looproutes en voorwaarden, dus we mogen spreken van een mooie herstart van de trainingen!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.