De Geul als eerste vereniging van start met groepssporten voor kinderen

30 april 2020
De Geul als eerste vereniging van start met groepssporten voor kinderen

PAPENDRECHT - Op woensdagavond 29 april is de eerste sportvereniging van Papendrecht van start gegaan met het gezamenlijk sporten voor kinderen tot en met 12 jaar, namelijk zwemvereniging De Geul.

De voorzitter van De Geul, Arjan van Tilburg, is enthousiast: "Fantastisch dat we dit weer kunnen doen. Bijna anderhalve maand konden we helemaal niets. Ook nu kunnen we nog geen gebruik maken van de zwembaden, maar op het droge kunnen we ze met met elkaar laten sporten."

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.