Ook AV Passaat heeft de trainingen hervat

30 april 2020 door Hennie van der Zouw
Ook AV Passaat heeft de trainingen hervat

PAPENDRECHT - Het hervatten van de atletiek training bij de pupillen en de junioren bij AV Passaat is ook gisteren weer begonnen. Ook AV Passaat heeft de trainingen weer hervat gisteren, net als zwemvereniging de Geul.

'We mogen weer trainen. Vandaag hebben onze pupillen en junioren na weken thuis zitten hun eerste training afgewerkt. Trots op de trainers voor het snelle aanpassen van de trainingen naar de gestelde normen en trots op alle atleten die hier goed mee omgegaan zijn.'

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.