Nieuw album Frank and the Club ‘One Love’

09 december 2019
Nieuw album Frank and the Club  ‘One Love’

PAPENDRECHT - Na 27 jaar komt er weer een nieuw album uit van de papendrechtse band Frank and the Club. Het album gaat One Love heten en komt in eerste instantie uit op cd. Op One Love staan 10 eigen songs die allemaal gaan over het thema ‘love’. De liedjes zijn qua stijl en uitwerking divers te noemen (ballads versus rocksongs, groove funky beats maar ook verstilde songs zonder dominante beats…..).

Voor de hoes van One Love is gekozen voor een schilderij van de papendrechtse kunstenares Francine Buysse. Volgens zanger Frank de Boer ‘raakt’ het schilderij de muziek van One Love in het hart.

Naast de vaste muzikanten van Frank and the Club ( Ruud Lommerse, Hans Visser, Michel Vigelius, Rob Braams en Frank de Boer ) zijn er ook twee gasten te horen op One Love. Zo is zangeres Glenda Peters te horen in de song Angel (samen met Frank) en drumt Eelco de Boer op de songs Shelter Me en Sunshine in my Head.

De radio-release van One Love is op zondag 15 december op Papendrecht FM (fm 1.05) in een speciale uitzending van Back tot the Roots (tussen 16.00 en 17.00 uur). Het hele album zal langs komen en er zijn interviews met diverse betrokken muzikanten.

Daarna is One Love vanaf 16 december te koop (voor € 15,00) bij ;
-Zipp Mode (winkelcentrum de Meent in Papendrecht) ; speciale actie ; de eerste 3 klanten die € 150,00 besteden krijgen het album gratis !
-Sportcentrum Papendrecht (kassa/ alleen cash betalen)
-Velvet Music (Voorstraat 180 in Dordrecht)

Je kunt het album ook nu al bestellen via de facebookpagina van de band (www.facebook.com/frankandtheclub) door middel van een pb te sturen met je naam en adres. Mensen die in Papendrecht wonen krijgen de cd dan gratis (desgewenst gesigneerd) thuis bezorgd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.