Zipp Mode sponsort 'Frank and the Club'

26 november 2016
Zipp Mode sponsort 'Frank and the Club'

PAPENDRECHT - Op vrijdag 25 november heeft Zipp Mode de Papendrechtse band 'Frank and the Club' gesponsord met BB Chum overhemden in het kader van hun SWEET70TIES TRIP. 

Zij dragen de limited edition overhemden van het merk, waarvan slechts 99 overhemden per print zijn.

Frank and the club gaan 15 december optreden in theater de Willem met songs uit hun nieuwe programma 'SWEET 70-ties'.

De kaartverkoop voor deze prachtige jubileumshow van the Dutch Eagles met als afsluiting Frank and the Club. De kaartverkoop voor deze prachtige jubileumshow van the Dutch Eagles loopt boven verwachting, de teller gaat al over 500 heen. Er zijn nog enkele kaarten te koop via theaterdewillem.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.