FrankandtheClub speelt in de Popcentrale

17 maart 2016
FrankandtheClub speelt in de Popcentrale

PAPENDRECHT / DORDRECHT - De Papendrechtse band FrankandtheClub speelt zaterdag 26 maart as in de Popcentrale (Dordrecht). De band is net begonnen aan  een nieuwe reeks optredens in een nieuwe samenstelling (met drummer Ruud Lommerse). Als support-act en special guest zal singer/songwriter Door Visser de avond openen met een eigen set  prachtige luisterliedjes.

Later in de tweede set van de band zal Door als gast ook nog aantreden en een aantal songs zingen.

Dit wordt een avond voor de liefhebbers van mooie intieme luisterliedjes en 70-ties covers. De deur gaat om 20.30 uur open en de entree is € 5,00 p.p.

FrankandtheClub is een initiatief van de Papendrechtse zanger/gitarist Frank de Boer. Eind jaren 80 en begin jaren 90  releasde hij twee albums onder die naam (Balance en To the place of all places).

Sinds 2013 treedt de band onder deze naam weer op (met nu zelfs weer 2 orginele bandleden naast Frank).

FrankandtheClub legt zich toe op rock,soul,funk en bluesy covers (uit vooral de 70-ties). De band doet dat wel op geheel eigen wijze (met veel overtuiging en passie in de presentatie op het toneel).

Naast de twee goede solo-stemmen van Frank en Rob Braams valt direct het puike gitaarwerk van Michel Vigelius op. Met het aantrekken van drummer Ruud Lommerse is de basis (met Hans Visser als rots in de branding) strak, energiek en dynamisch te noemen. Kortom een heerlijke live band die van elk optreden een feestje maakt.

Het repertoire bevat o.a. songs van ; CCR, Police, Toto, Al Green, Frog, Eric Clapton, Wild Cherry, Stretch, Doobie Brothers, Stevie Wonder en Little River Band.

Op 09/04/2016 treedt de band op in theater de Willem in Papendrecht (foyer tijdens de afterparty van het theaterconcert van the Bootleg Sixties). Kijk voor meer info op www.facebook.com/frankandtheclub, www.frankandtheclub.nl en www.doorvisser.com

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.