'Frank and the Club' te gast bij Sijbrand Soul&Jazz op RTV Papendrecht

17 februari 2014
'Frank and the Club' te gast bij Sijbrand Soul&Jazz op RTV Papendrecht

PAPENDRECHT - Vorig jaar maakte de band 'Frank and the Club' een geslaagde doorstart. Vanaf september 2013 deed de band een aantal succesvolle optredens in de regio. Met de komst van gitarist Eric vd Burgh heeft de band nu een vaste line-up:

Frank de Boer:       zang, gitaar
Rob Braams:         zang, gitaar, mondharmonica
Eric vd Burgh:        gitaar, zang
Hans Visser:         basgitaar, contrabas
Ruben Gouman:   drums, percussie

'Frank and the Club' gaat vanaf maart weer optreden met een gedeeltelijk nieuw programma. Dit programma bestaat uit een acoustic set, een rockset en een grooveset . Voor elk optreden en gelegenheid kan dus een passend programma gemaakt worden. 

Frank is vrijdag 21 februari a.s. te gast (voor een interview en mini-gig) bij het radioprogramma Sijbrand Soul&Jazz (RTV Papendrecht 105 fm).
Tussen 23.00 en 00.00 uur zal er gesproken worden over de plannen voor het komende jaar en zal Frank solo enkele songs live doen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.