RTV Papendrecht draait 24 uurs radio Marathon

25 april 2020
RTV Papendrecht draait 24 uurs radio Marathon

PAPENDRECHT - Op zaterdag 25 april vanaf 12:00 uur wordt er 24 uur non-stop radio gemaakt door verschillende radiomannen van RTV Papendrecht.

De marathon vindt plaats in 11 etappes met wisselende samenstelling waarbij de ‘jocks’ hun uiterste best zullen doen om een zo gevarieerd mogelijk programma aan te bieden waarbij het team zich ten doel heeft gesteld om de luisteraar ‘op verzoek’ te laten deelnemen aan dit sportieve en ‘interactieve’ evenement.

Inmiddels kunnen wij u het zo goed als volledige presentatieteam voorstellen dat als volgt de revue zal passeren:

met rugnummer 1: Hans Hulswit, radioman in hart en nieren, het morele kompas en rasbestuurder die het daarnaast niet kan laten om met de regelmaat van de klok achter de microfoon te kruipen. Hans opent de radio Marathon en neemt de eerste 2 uur voor zijn rekening.
(uitzending 12.00-14.00)

rugnummer 24: Gert van Gorkum, een veteraan die ‘Rock around the Clock’ het kwartje in de Jukebox gooit en al ruim een decennium zijn Rock ‘n Roll de ether instuurt. De man die al jaren op woensdag het programma ‘Happy Days’ presenteert en nu wel eens een keer wat anders wil ‘draaien’ (uitzending 14.00-16.00)

Rugnummers 5 en 6: Team V & V (bestaande uit Erik & Cora Vastenouw), ‘long life’ dragende krachten die zich al jaren op alle vlakken verdienstelijk hebben gemaakt. Een duo dat niet van opgeven weet en er altijd 100% voor gaat. Kortom marathonlopers pur sang die het niet zullen laten om de show naar zich toe te trekken en het programma naar hun hand te zetten. (uitzending 16.00-18.00)

Rugnummers 11, 12 en 13: beter bekend als Team Praatpaal (uitzending 18.00-21.00) bestaande uit:

René van Engelen: heeft zich in razend tempo weten te ontwikkelen tot de ‘Speaker of the House’, spraakwaterval en een van de ‘anchors’ binnen RTV Papendrecht. Naar eigen zeggen topfit en supergemotiveerd.

Gerrit de Ruiter: de andere drijvende kracht achter het wekelijkse radioprogramma Praatpaal. Tevens de man die technisch alles tot in de puntjes verzorgt en zo af en toe (wanneer het nodig is) op de rem trapt. Als bestuurder in het publieke domein hanteert hij zoveel mogelijk het motto ‘Rust en Regelmaat’.

Peter de Liefde: vaste dichter en columnist, neerlandicus met zoals zijn naam al doet vermoeden een passie voor taal. Het mag inmiddels duidelijk zijn dat hij zijn neus ‘beroepshalve’ in andermans zaken steekt en  zijn mening niet onder stoelen of banken. Zijn wekelijkse column op dinsdagavond geeft hem de mogelijkheid de  samenleving op humoristische wijze tegen het licht te houden.

Rugnummer 010: Peter Weeting (PW), ervaren, gewaardeerd, stille kracht en gentleman. Een van de niet te onderschatten ‘outsiders’ die als TV man wel eens opnieuw de sfeer van een radio omgeving wil proeven. Allrounder die z’n mannetje staat en voor verrassingen kan zorgen. (uitzending: 21.00-23.00)

Rugnummer 180 (bpm) : Paul Henderson, zorgt al jaren voor ons weekend ritme en houdt bij RTV Papendrecht de vaart erin. Een sprinter die onverwachts kan toeslaan en ieder weekend het hart sneller laat kloppen en als persoon dat kloppende hart op de juiste plaats heeft. (uitzending 02.00-04.00)

Rugnummer 60: Koos van Wijngaarden, klopte mei 2019 aan bij de studio aan de Schoorweg 6a met de vraag of er nog iets te beleven viel. Die vraag had hij beter niet kunnen stellen want inmiddels is hij ondergedompeld in het lokale radiowereldje en herbeleeft er zijn radiojeugd. Derhalve zeer gemotiveerd, ‘kan niet wachten’ en gaat voor de collectieve winst. (uitzending 06.00-08.00)

Daarnaast treden rugnummers 180 en 60 voor deze speciale gelegenheid op in duo presentatie onder de noemer ‘Nachtbrakers’ (uitzending 04.00-06.00)

Rugnummers 18 en 19: beter bekend als het team ‘Jonge Honden’ bestaande uit Sander & Robin, het duo dat wekelijks op donderdagavond de show steelt. Worden gezien als talentvol en zijn gedreven om van iedere uitzending een succes te maken. Een geoliede machine die sportief gezien hoge ogen gooit. S & R nemen gedurende de Marathon de ochtendshow voor hun rekening onder de noemer ‘Vroeg uit de Veren’ (uitzending 08.00-10.00)

Rugnummer 7: Rob de Leeuw, boegbeeld van ‘Wij houden Het Hollands’ en het technisch geweten van RTVP, de man die ons station letterlijk en figuurlijk in de lucht houdt. Deze routinier mag de laatste etappe ‘draaien en op gepaste wijze door het lint gaan met een klinkend slotakkoord. (uitzending 10.00-12.00)Gedurende de radio Marathon kunnen er telefonisch en via social media verzoekjes worden ingediend. Bel de studio direct: 078 7112080.

RTV Papendrecht is te beluisteren op de 105 Mhz in de ether, 105.9 Mhz op de kabel en wereldwijd via de RTV Papendrecht app.

Daarnaast te volgen via onze website www.rtvpapendrecht.nl, via facebook RTV Papendrecht en via Twitter RTV Papendrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.