Thuis-Koningsspelen op het IKC Beatrix

25 april 2020
Thuis-Koningsspelen op het IKC Beatrix

PAPENDRECHT - De Koningsspelen op 24 april konden door de coronamaatregelen helaas niet doorgaan op het IKC Beatrix. Dit weerhield het team er niet van om tóch alternatieve Koningsspelen voor thuis te organiseren.

De leerkrachten hadden op een ludieke wijze de kinderen uitgenodigd om hieraan mee te doen. Ze hadden ieder thuis een filmpje opgenomen, gehuld in rood, wit, blauw en oranje, om de kinderen op te roepen Koningsdag spelletjes in quarantaine te spelen. Iedere leerkracht had apart een spel uitgelegd en voorgedaan. In ieder filmpje was een cijfer verstopt die kinderen moesten zoeken zodat ze een code kregen die gekraakt moest worden.

Als beloning kregen ze een verrassingsfilmpje te zien van directeur Hananja Witkamp met complimenten dat het de kinderen gelukt was! Het doel van dit alles was om samen even iets leuks en gezelligs te doen in deze bijzondere tijd. Zo hebben de kinderen met elkaar toch kunnen genieten van een zonovergoten en sportieve dag.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.