Speel op Koningsdag de Papendrechtse Oranje Huiskamerquiz

23 april 2020
Speel op Koningsdag de Papendrechtse Oranje Huiskamerquiz

Heb je zin om alleen, met je gezin of vrienden iets leuks te doen met Koningsdag? Doe dan mee met de Papendrechtse Oranje Huiskamerquiz!
 
SPEEL MEE WANNEER HET JOU UITKOMT
Je kunt de quiz spelen tussen 9.00 en 21.00 uur op het tijdstip dat het jou of jouw team het beste past.
Het is gratis, je bent even lekker bezig, je kunt je kennis testen en je maakt kans op veel leuke prijzen. Dus pak een biertje, een wijntje, een kop koffie of gewoon wat fris met een lekkere tompouce erbij en kijk en speel mee.
 
HOE WERKT HET?
Bekijk eerst de huiskamer- quiz op TV via het kanaal van RTV Papendrecht (KPN: kanaal 1455 of Ziggo: kanaal 36) of via het YouTubekanaal van Papendrecht Verrast.
De quiz bestaat uit 36 vragen over Papendrecht, vragen over het Koninklijk Huis en algemene vragen. De vragen in de TV-uitzending worden gesteld door bekende Papendrechters. Luister goed mee en laat de vragen op je inwerken. Nadat je de show gekeken hebt, ga je klik je hier op de quiz-link (beschikbaar van 27 april) en vul je je naam of teamnaam in, upload je een foto van jezelf en je team (niet verplicht) en vul je je e-mailadres in. Daarna start direct de quiz met de vragen die in de uitzending zijn gesteld. De antwoorden zijn meerkeuze en je hebt 20 seconden de tijd om de vraag te beantwoorden.

Om iedereen mee te kunnen laten spelen op het moment dat het best bij hem of haar past, zijn de vragen niet direct ‘live’ gekoppeld aan de TV-uitzending.
 
SPELREGELS
Je mag als individu of team één keer meedoen. Degene met de meeste juiste antwoorden wint. Bij gelijke stand wint degene die het snelste de antwoorden heeft ingevuld.

Er is ieder uur een winnaar en uit deze winnaars worden aan het einde van de dag de nummers 1, 2 en 3 geselecteerd.

Er is een bonusprijs voor het team of deelnemer met de leukste teamfoto. Op Koningsdag om 22.00 uur worden de prijswinnaars en de antwoorden bekend gemaakt via de website, het Facebook- en het Instagramkanaal van Papendrecht Verrast.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.