Ook in Papendrecht ontstaan er door deze periode allerhande hulpvragen

20 april 2020 door Hennie van der Zouw
Ook in Papendrecht ontstaan er door deze periode allerhande hulpvragen

PAPENDRECHT - Stichting Present Dordrecht/Papendrecht: 'Ook in Papendrecht ontstaan er door deze periode allerhande hulpvragen. We hebben allerlei vrijwilligers die zich hebben gemeld bij ons om iets te kunnen betekenen. Bedankt voor jullie aanbod. Momenteel zijn er een aantal vrijwilligers gematcht.'

Stichting Present: 'Samen met elkaar kunnen we de kwetsbare en eenzamen deze periode door helpen. Dus, kan je op een of andere manier helpen?  Zoals:
- Hulp bij boodschappen / medicijnen ophalen
- Voedselpakketten ophalen / vervoer naar arts
- Telefonisch gesprekje
- Maaltijd of soep koken

Meld je dan aan via deze link'

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.